Om oss

Om oss

Mäster Jacobs ditt leveransbageri!

Mäster Jacobs


Bageriet har funnits på Fallhammargatan 1c i Västerås sedan 1984! Mäster Jacobs har sedan dess försett många företag och privat personer i Västerås med bröd, tårtor, bakverk och allt som hör bageri och konditori till. I Maj 2020 öppnade vi en ny enhet på Öster mälarstrand, närmare bestämt Notuddskajen 5  och man kan nu mer besöka oss för en fika, äta en lättare lunch, hämta sin beställning eller träffa oss för att planera samarbeten. När vi bestämde oss för att öppna ett cafe ville vi göra något unikt. Konceptet är Bageri & konditori med eget kafferosteri, detta för att servera Västeråsare och turister en fika av kvalite från Mäster Jacobs.Våra duktiga bagare börjar 18.00 alla dagar. Lägg din beställning på bröd, fika eller frukost senast 16.00 och hämta den redan 07.30 alla vardagar. Vill du ha leverans? prata med oss så ordnar vi det efter överenskommelse. Är man intresserad av att beställa en tårta ska beställningen göras två arbetsdagar före avhämtning. Du kan förstås välja att hämta din beställning på Bäckby eller Öster mälarstrand.

 

Välkomna att kontakta oss för yttligare frågor.


Våra Specialiteter

Vi bakar bröd, tårtor, bakelser, kondisbitar och rostar vårat eget kaffe varje dag!

Vår butik

Välkommen in till oss på Mäster Jacobs!

Hos oss kan du njuta av en fika på plats, du kan ta med fikat till jobbet eller till din picknick i någon park i närheten. Alltid till ett bra pris.
Hos oss kan du köpa färskt bröd, nyrostat kaffe och hemmagjorda kondisbitar eller bakelser. Kom in och prova i den härliga miljön hos oss på Notuddskajen.

Plats

Dom senaste åren har nya stadsdelar växt fram i Västerås, inte minst Öster Mälarstrand. Du hittar oss intill den nya bryggan på Notuddskajen 5.

 
 
 
 

Kontakta oss


Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Mäster Jacobs

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Följ oss